fbpx

Parantavaruoka e-reseptikirjat

Herkuttele terveellisemmin! Parantavaruoka e-reseptikirjat ovat täynnä hyvää oloa ja maistuvia reseptejä.

100 Parasta

100 PARASTA (useita tekijöitä)

100 parasta -e-kirja on kymmenen suositun ruokavaikuttajan yhteinen teos, joka kokoaa yhteen 100 lukijoiden ja seuraajien suosikkireseptiä.

– 100 reseptiä
– 10 ruokavaikuttajan suosituimmat reseptit
– arkeen ja juhlaan
– myös maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia reseptejä

Kirjaan on valittu juuri ne reseptit, jotka innostavat sinua ja minua kokkaamaan ja leipomaan, kokeilemaan ja oppimaan, uskaltamaan ja nauttimaan. Herkullisten ja luotettavien reseptien lisäksi pääset nauttimaan upeista ruokakuvista.

kesäherkut

PARANTAVARUOKA KESÄHERKUT

Jos rakastat herkuttelua tämä kirja on tehty sinulle. Kirjan reseptit on tehty rakkaudella parhaista raaka-aineista. Kirjan kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja iso osa vegaanisia ja maidottomia. Kirjassa käytetään paljon luonnon ihanimpia raaka-aineita – tuoreita marjoja!

Opit tekemään itse jäätelöä (jopa ilman jäätelökonetta!), herkullisia gluteenittomia leivonnaisia ja ihania kesäjuomia ja smoothieita. Monet resepteistä soveltuvat lasten kanssa tehtäviksi. Hurmaa resepteillä myös kesävieraat ja sukulaiset. Reseptit sopivat todella moneen erityisruokavalioon, joten saat kaikille sopivan herkun yhdellä kertaa! Terveellisellä ruoalla ihana ilahduttaa perhettä ja ystäviä.

Valkoista sokeria ei ole lisätty resepteihin, vaan makeutuksena on käytetty kookossokeria, vaahterasiirappia, taateleita ja hunajaa.

E-kirjassa on kätevä sisällysluettelo, josta pääset linkillä suoraan reseptiin. Lisäksi olen listannut hyviä tuotteita ja tarvikkeita, jotka löytyvät linkin takaa. Löydät parhaat tuotteet silmänräpäyksessä!

Tämä e-kirja sisältää myös kesäsuosikkeja blogistani, sekä täysin ennen julkaisemattomia reseptejä!

parantavaruoka joulu&talvi

PARANTAVARUOKA JOULU&TALVI

TULOSSA!

Tämä pätee mielestäni kaikkeen sinun sisältöön; IHANAA että joku taitava on ottanut asiakseen luoda niin herkullista sisältöä luonnollisesti ja valtakäsityksestä poikkeavasti! Sokerittomuus ja luonnollisuus pitäisi normalisoida, eikä ajatella sen olevan jotenkin outoa, hankalaa tai epänormaalia ja “harvinaista”. Ravitsemus on tärkeä osa meidän hyvinvointia ja ruokateollisuus vie meitä kauemmaksi siitä. Joten kiitos sinulle <3!