fbpx

E-reseptikirjat ja kokkauskurssit

100 Parasta

100 PARASTA E-RESEPTIKIRJA

100 parasta -e-kirja on kymmenen suositun ruokavaikuttajan yhteinen teos, joka kokoaa yhteen 100 lukijoiden ja seuraajien suosikkireseptiä.

– 100 reseptiä
– 10 ruokavaikuttajan suosituimmat reseptit
– arkeen ja juhlaan
– myös maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia reseptejä

Kirjaan on valittu juuri ne reseptit, jotka innostavat sinua ja minua kokkaamaan ja leipomaan, kokeilemaan ja oppimaan, uskaltamaan ja nauttimaan. Herkullisten ja luotettavien reseptien lisäksi pääset nauttimaan upeista ruokakuvista.

Nautinnollisia hetkiä!
Anniina (@anniinaskitchen),
Hanna (@hannahurtta),
Hannele (@kokitjapotit),
Ida (@idas.foodjourney),
Jenni (@liemessa),
Kaie (@kaiehakonen),
Oona (@veganandwild),
Saara (@viimeistamuruamyoten),
Sanna (@parantavaruoka),
Tara (@tarajunker)


16,95€

Parantavaruoka kesäherkut

KESÄHERKUT E-RESEPTIKIRJA

Kesäherkut e-kirja sisältää melkein sata sivua hyvää oloa! Kirjan helpot ja hyvää tekevät ohjeet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Hyviä herkkuja voi syödä milloin vain ;). Haluan että saat tästä kirjasta mahdollisimman paljon iloa ja uusia ideoita <3

Jos rakastat herkuttelua tämä kirja on tehty sinulle. Kirjan reseptit on tehty rakkaudella parhaista raaka-aineista. Kirjan kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja iso osa vegaanisia ja maidottomia. Kirjassa käytetään paljon luonnon ihanimpia raaka-aineita – tuoreita marjoja!

Opit tekemään itse jäätelöä (jopa ilman jäätelökonetta!), herkullisia gluteenittomia leivonnaisia ja ihania kesäjuomia ja smoothieita. Monet resepteistä soveltuvat lasten kanssa tehtäviksi. Hurmaa resepteillä myös kesävieraat ja sukulaiset. Reseptit sopivat todella moneen erityisruokavalioon, joten saat kaikille sopivan herkun yhdellä kertaa! Terveellisellä ruoalla ihana ilahduttaa perhettä ja ystäviä.

Valkoista sokeria ei ole lisätty resepteihin, vaan makeutuksena on käytetty kookossokeria, vaahterasiirappia, taateleita ja hunajaa.
E-kirjassa on kätevä sisällysluettelo, josta pääset linkillä suoraan reseptiin. Lisäksi olen listannut hyviä tuotteita ja tarvikkeita, jotka löytyvät linkin takaa. Löydät parhaat tuotteet silmänräpäyksessä!
Tämä e-kirja sisältää myös kesäsuosikkeja blogistani, sekä täysin ennen julkaisemattomia reseptejä!


Toivottavasti saat tästä kirjasta paljon iloa ja onnistumista keittiöön <3 <3.
Kesäterkuin, Sanna