lion´s mane dalgona

Punajuurilatte ja lion´s mane dalgona

Todella moninmutkainen otsikko ei monelle kerro mitään. Avataanpa hieman:

Dalgona-kahvi on alunperin kotoisin Intiasta ja Macaosta, joissa sitä kutsutaan vatkatuksi kahviksi. Perinteisesti dalgona-kahvi tehdään pikakahvijauheesta, kiehuvasta vedestä ja kookossokerista. Tuloksena on paksua ja kuohkeaa marenkimaista kahvivaahtoa, joka lusikoidaan maidon päälle. Tuloksena on upean näköinen ja makuinen kahvijuoma.

Lion´s manea pidetään perinteisesti hermoille ja kognitiiviselle terveydelle hyödyllisenä sienenä. Tässä kahvissa lion´s mane-sienijauhe vatkataan kahvivaahdon sekaan.

Kahvivaahto sekoitetaan pinkkiin punajuurilatteen ja tuloksena on punajuurilatte ja lion´s mane dalgona

Oletko valmis kokeilemaan dalgona-kahvia muutamalla uudella twistillä?

MISTÄ PUNAJUURILATTE JA LION´S MANE DALGONA VALMISTETAAN?

Tarvitset punajuurilatten valmistukseen:

  • Kasvijuomaa tai maitoa
  • Punajuurijauhetta

Lion´s mane dalgonaan tarvitset:

  • Pikakahvijauhetta
  • Kookossokeria
  • Kiehuvaa vettä
  • Mushrooms 4 life Lion´s Mane- sienijauhetta
lion´s mane dalgona

MIKÄ ON LION´S MANE?

Lion’s Manen käyttäjät sanovat sillä olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Tutkimuksissa sen on todettu stimuloivan aivoperäistä hermokasvutekijää (BDNF). Se onkin täydellinen kumppani opiskelujen tai työn tueksi.

Lisäksi sen toimintamekanismeja ja lääkinnällisiä mahdollisuuksia tutkitaan tällä hetkellä muun muassa aivojen degeneratiivissa tiloissa ja diabeteksen hoidossa.

Mushrooms4Life:n Lion’s mane on kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, luontoon nähden bioidenttisissä olosuhteissa. Täyden kirjon biomassa jossa sekä sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä, johon on lisätty kypsyneiden itiöemien uutetta tehon vahvistamiseksi.

Mushroom4Life Lion’s mane on puhdas ja luomulaatuinen sienivalmiste. Japaniksi sieni tunnetaan nimellä yamabushitake ja se on todella arvostettu myös ruokasienenä. Kiinalaiset taas uskovat siiliorakkaan parantavan vatsavaivoja ja ruuansulatusta. Kenties tunnetuin Lion’s Mane on kuitenkin aivotoimintaa tukevasta vaikutuksestaan.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

LÄhde: PUR kauppa
lion´s mane dalgona

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä PUR-kaupan kanssa

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ

HELPOT KEITOT LUULIEMELLÄ

LAKUKAAKAO

Punajuurilatte ja Lion´s mane dalgona

vegaaninen, gluteeniton

2 annosta

1. Kahvivaahto: Laita kulhoon pikakahvijauhe, kookossokeri ja kiehuva vesi. Vatkaa sähkövatkaimella seosta niin kauan, että saat marenkimaista vaahtoa. Lisää sienijauhe ja vatkaa vielä sekaisin.

2. Sekoita kasvijuomaan tai maitoon halutessasi punajuurijauhe. Näin saat juomasta pinkkiä.

Voit kuumentaa maidon tai jättää sen kylmäksi (ja lisätä vaikka jäitä). Kaada lasiin ja lusikoi päälle lion´s mane kahvivaahto.

Kysy tai kommentoi :)