mansikka-kookospusut

Mansikka-kookospusut

Mansikka-kookospusut ovat helppoja herkkuja joita voi tehdä vaikka lasten kanssa. Mansikka-kookospusuja kannattaa aina olla jääkaapissa valmiina kun herkkuhammasta kolottaa.

mansikka-kookospusut

MISTÄ MANSIKKA-KOOKOSPUSUT VALMISTETAAN?

Tarvitset kookospusujen valmistukseen:

  • Kookoshiutaleita
  • Pakastemansikoita
  • Kookosöljyä
  • Vaahterasiirappia
  • Tummaa suklaata
Photo by Nadi Lindsay on Pexels.com

KUINKA MANSIKKA-KOOKOSPUSUT VALMISTETAAN?

Tarvitset valmistukseen monitoimikoneen jolla ainekset hienonnetaan massaksi. Tästä massasta muotoillaan sopivan muotoisia ja kokosia suupaloja jotka sitten pyöritellään sulassa suklaassa. Valmiit pusut jähmetetään pakastimessa jossa niitä voi myös säilyttää pidempiä aikoja 🙂

mansikka-kookospusut

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ

MANSIKKA-RAPARPERIPIIRAKKA

MANSIKKA-SUKLAAFUDGET

MANSIKKA-RAPARPERISMOOTHIE

MANSIKKA-PORKKANASMOOTHIE

MANSIKKA-RAPARPERI TUOREPUURO

PUOLUKKA-SUOLAKINUSKIJÄÄTELÖ


Mansikka-kookospusut

vegaaninen, gluteeniton

Lisäksi tarvitset

  • Monitoimikoneen (esim.tämä) **

1. Laita kookoshiutaleet, jäiset pakastemansikat, kookosöljy ja vaahterasiirappi monitoimikoneen kulhoon ja aja S-terällä kunnes saat tasaisen massan
2. Muotoile massasta suupaloja (vinkki! Öljyä kädet kookosöljyllä niin saat helpommin muotoiltua) tai nosta vaan lusikalla könttejä lautaselle. Laita palat pakastimeen. Odota että ne hieman kovettuvat.
3. Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa ja nosta mansikkaköntit haarukalla suklaaseen. Päällystä köntit suklaalla ja nosta leivinpaperin päälle kovettumaan. Laita jääkaappiin jähmettymään. Säilytä kylmässä.

* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt yhdellä tähdellä tuotteet joita suosittelen ja kahdella ehdotukset. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)