mansikka-suklaafudget

Mansikka-suklaafudget (vegaaninen, gluteeniton)

Itse tehdyt mansikka-suklaafudget on itseasiassa tosi helppoja tehdä. Normi kaupoista ei löydy kovin helposti maidotonta ja vegaanista suklaata, fudgesta puhumattakaan. Joten jos haluaa tarjota sellaista herkkua itselleen ja muille, niin ehkä paras tapa on tehdä itse ☺️👌.

Näihin tulee vaan 3 raaka-ainetta. Suklaa sulatetaan, sekaan sekoitetaan mantelivoi ja mansikkalastut ja jähmetetään jääkaapissa. Tosi helppoa! Lisäksi huomattavasti paljon terveellisempää kuin kaupan sokerilla kyllästetyt suklaafudget.

Näitä tehdä vaikka ystävänpäiväksi (varsinkin jos käyttää sydänmuottia 😉), mutta myös silloin kun tekee mieli vähän parempaa herkkua ☺️.

MITÄ MANSIKKA-SUKLAAFUDGET SISÄLTÄVÄT?

Vain kolme raaka-ainetta?

  • Tummaa suklaata
  • Mantelivoita
  • Mansikkalastuja

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ:

LAKU-BROWNIECOOKIET

OLIIVIÖLJY-SUKLAAKAKKU

LAKUKAAKAO

MAAPÄHKINÄVOI-BROWNIET

SNICKERS-JÄÄTELÖKAKKU


Mansikkasuklaa-fudget

vegaaninen, gluteeniton

Lisäksi tarvitset:

– Suklaamuotin (esim. tämä)

  1. Sulata suklaa (Itse sulatan sen paistinpannulla, miedoimmalla lämmöllä. Toinen vaihtoehto on vesihauteessa tai mikrossa hyvin nopein sykäyksin..suklaa palaa todella helposti!)
  2. Lisää sulaan suklaaseen mantelivoi ja maun mukaan kuivattuja mansikkalastuja murskattuna. Kaada suklaamuotteihin ja ripottele päälle lisää murskattuja mansikkalastuja. Siirrä jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään. Säilytä kylmässä.

* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt yhdellä tähdellä tuotteet joita suosittelen ja kahdella ehdotukset. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)Peruuta vastaus