Oat mocha chia-vanukas kauravispillä

Tunnustan! Olen laittanut piparkakkumaustetta lähes kaikkiin resepteihin kuluneen parin viikon aikana :D! Ja kyllä, tämä oat mocha chia-vanukas ei ole poikkeus 😄.

Mutta minkäs teet kun olen tämmöinen superjouluihminen. Tai ainakin haluaisin olla..totuus on että omistan vain muutaman joulukoristeen, koska olen viettänyt melkein kaikki jouluni kotipuolessa Rovaniemellä tai..intiassa! (ei siitä tällä kertaa enempää ;D)

oat mocha chia vanukas kauravispillä

MITÄ OAT MOCHA CHIA-VANUKAS SISÄLTÄÄ?

Tämä herkullinen jälkkäri sisältää vain muutaman raaka-aineen:

  • Plantin oat mocha jääkahvia
  • Chian siemeniä
  • Piparkakkumaustetta
  • Kookossokeria
  • Plantin kauravispiä
oat mocha chia vanukas kauravispillä

MITÄ OVAT CHIAN SIEMENET?

Pikkuruisia chia-siemeniä (Salvia Hispanica) ovat jo muinaiset atsteekit käyttäneet ravinteikkaana ruoka-aineena. Chia siemenet ovat erinomainen omega 3-rasvahappojen lähde sekä proteiinirikas piristys ruokavaliotasi rikastuttamaan. Ne ovat runsaskuituisia ja sisältävät runsaasi E-vitamiinia. Chia siemenet vaalivat vatsaasi ja ovat myös urheilijoiden ja voimailijoiden ruokavaliossa tärkeä supersiemen. Chia merkitseekin maya-intiaanien kielellä voimistamista ja vahvistamista.

Lähde: Ruohonjuuri
Photo by Delphine Hourlay on Pexels.com
Chian siemenet ovat pikkuruisia

MITEN SE VALMISTETAAN?

Tämä kahvilla terästetty suklaa jälkiruoka on helppo ja nopea tehdä, kunhan antaa chiansiementen turvota kahvijuomassa yön yli. Annos kootaan kerroksittain Plantin kauravispillä ja oat mocha-chiavanukkaalla. Kahvin ja suklaan ystävien herkkujälkkäri on tässä :)!

oat mocha chia vanukas

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ:

TAHINI-BATAATTILAATIKKO

BANAANIPANNARIT JA PIPARIKINUSKI

PIPARKAKKUBROWNIE JOULUKUUSET

OMENA-HUNAJAGLÖGI


Kaupallinen yhteistyö Planti:n kanssa

Jouluisa Oat Mocha chia-vanukas ja kauravispi

#vegaaninen | 2 annosta

  • 1. Sekoita keskenään Oat mocha jääkahvi, chia-siemenet, piparkakkumauste ja kookossokeri. Sekoita hyvin ja laita jääkaappiin kannelliseen astiaan yön yli.
  • 2. Vatkaa kauravispi vaahdoksi ja lisää halutessasi ripaus sokeria.
  • 3. Soseuta halutessasi Oat Mocha chia-vanukas blenderissä.
  • 4. Nosta kerroksittain lasiin ja koristele piparkakuilla.

* Sisältää affiliate-linkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)