proteiini fudgepallot

Proteiini fudgepallot (V,G)

Helpot proteiini fudgepallot valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta! Maapähkinävoin, proteiinijauheen ja vaahterasiirapin yhdistelmä on herkkua! Voit myös pyöritellä pallot suklaassa tai vaikkapa kookoshiutaleissa :). Proteiinipallot säilytetään jääkaapissa, josta niitä on helppo napsia suuhun pikkunälän yllättäessä. Nämä ovat paljon parempia kuin monet kaupan proteiinipatukat, ja sisältävät paljon vähemmän kyseenalaisia raaka-aineita ;D!

MISTÄ PROTEIINI FUDGEPALLOT VALMISTETAAN?

Tarvitset valmistukseen vain muutaman raaka-aineen:

  • Proteiinijauhetta
  • Maapähkinävoita
  • Vaahterasiirappia
  • Suklaata

MITEN FUDGEPALLOT VALMISTETAAN?

Näiden kanssa ei kauan nokka tuhise :). Proteiinijauhe, maapähkinävoi ja vaahterasiirappi sekoitetaan keskenään ja massasta pyöritellään palloja, joiden annetaan jähmettyä hetki jääkaapissa. Valmiit pallot pyöritellään suklaassa ja jähmetetään pakastimessa. NAM!

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ

PUOLUKKA-KINUSKIMUFFINSSIT

PÄTKIS PATUKAT

TERVEELLISEMMÄT TWIX PATUKAT

HUNAJAINEN PERSIKKA-UUNIPUURO

3 MINUUTIN SUKLAA-MUKIKAKKU

MAAPÄHKINÄVOI-BROWNIET

VADELMA-VALKOSUKLAA TUOREPUURO


Proteiini fudgepallot

vegaaninen, gluteeniton | n.8-9kpl⁠

1 dl proteiinijauhetta (käytin Foodin supervege vaniljaa*)⁠
4 rkl sokeritonta maapähkinävoita⁠ (käytin tätä*)
4 rkl vaahterasiirappia (tai muuta vastaavaa nestemäistä makeutusta)⁠

+ päälle⁠
– n.80g tummaa suklaata⁠

1. Sekoita keskenään proteiinijauhe, maapähkinävoi ja vaahterasiirappi. Muotoile palloiksi ja laita jääkaappiin noin tunniksi.⁠
2. Sulata suklaa ja pyörittele pallot suklaassa. Nosta haarukalla leivinpaperille ja anna jähmettyä pakastimessa. Säilytä jääkaapissa.

*Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt yhdellä tähdellä tuotteet joita suosittelen ja kahdella ehdotukset. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)