proteiini snickers-patukat

Proteiini snickers-patukat (V,G)

Proteiini snickers-patukat valmistuvat ilman valkoista sokeria, vehnää tai maitoa. Nämä ovat helppoja tehdä, paljon terveellisempiä kuin esikuvansa ja maistuvat todella hyvälle! Napsi proteiini snickers-patukoita esim. treenin jälkeen tai herkullisena välipalana/jälkiruokana.

MISTÄ PROTEIINI-SNICKERSPATUKAT VALMISTETAAN?

Valmistukseen tarvitset:

 • Mantelijauhoja (tai kaurajauhoja)
 • Proteiinijauhetta
 • Vaahterasiirappia
 • Kookosöljyä
 • Suolaa
 • Maapähkinävoita
 • Tummaa suklaata
 • Suolapähkinöitä

MITEN PROTEIINI-SNICKERSPATUKAT VALMISTETAAN?

Helposti! Pohjan ainekset sekoitetaan keskenään ja painellaan sopivaan astiaan. Caramel-kerroksen ainekset sekoitetaan ja kaadetaan pohjan päälle. Caramelin päälle ripotellaan hieman suolapähkinöitä ja pakastetaan noin tunti. Massa paloitellaan ja annetaan jäätyä. Lopuksi jäätyneet patukat pyöritellään suklaassa. NAM!

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ

PUOLOFFEE ELI BANOFFEE PUOLUKOILLA (V,G)

KINUSKI-PIPARIJÄÄTELÖ PUOLUKKARAIDALLA (V,G)

OMENA-HUNAJALETUT (G,M)

HELPOT SUKLAAMUFFINSSIT (V,G)

3 MINUUTIN SUKLAA-MUKIKAKKU (G)

PROTEIINI FUDGEPALLOT (V,G)

PÄTKIS PATUKAT (V,G)

TERVEELLISEMMÄT TWIX PATUKAT (V,G)


Proteiini snickers-patukat

vegaaninen, gluteeniton | 4 isoa patukkaa

Pohja:

Caramel:

Kuorrute:

Lisäksi:

Suolapähkinöitä

 1. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Lisää sen verran kookosöljyä, että saat muotoiltavaa massaa. Vuoraa sopiva astia (minä käytin tätä Ikean lasiastiaa) suikaleella leivinpaperia (vinkki! laita vuoan pohjalle hieman kookosöljyä niin laivinpaperi tarttuu vuokaan). Painele massa tiiviiksi pohjalle.
 2. Sekoita caramel ja kaada pohjan päälle. Ripottele päälle suolapähkinöitä. Nosta vuoka pakkaseen noin tunniksi. Tunnin jälkeen paloittele massa neljään tai useampaan osaan ja nosta takaisin pakkaseen (jäiset palat on helpompi kuorruttaa suklaalla).
 3. Sulata suklaa ja lisää siihen kookosöljy (kookosöljy estää suklaata kovettumasta kivikovaksi). Pyörittele jäiset patukat suklaassa ja nosta leivinpaperin päälle jähmettymään. Säilytä patukat jääkaapissa.

*Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt yhdellä tähdellä tuotteet joita suosittelen ja kahdella ehdotukset. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)Peruuta vastaus