superpuuromix

Superpuuromix (V,G)

Tämä on ihanan makuinen ja täyttävä vaihtoehto perus kaurapuuron tilalle. Tee mixiä isompi annos ja ota vaikka töihin mukaan, nopeaksi välipalaksi😋. Superpuuromix on supernopea aamupala tai välipala. Kuuma vesi lisätään mixiin ja annetaan hetki tekeytyä, valmista!

superpuuromix

💟Pähkinöiden ja siemenien omega-3-rasvahapot tutkitusti alentavat veren triglyseridipitoisuutta, laskevat verenpainetta ja niiden saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille
💟Siemenet auttavat myös muuttamaan ruoan tasaiseksi energiaksi, joten vältyt verensokeripiikeiltä. Lisäksi kurpitsansiemenet sisältävät tryptofaania joka muuttuu melatoniiniksi, kurpitsansiemenet voivat siis parantaa untasi.

💟Pellavansiemen kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa sillä se sisältää 37% ravintokuitua, josta 2/3 on liukenematonta kuitua. Pellava tutkitusti edistää vatsan, suoliston ja eturauhasen terveyttä.

💟Kaura sisältää beetaglukaania, joka laskee kolesterolia sekä kuituja, jotka hidastavat mahalaukun tyhjenemistä ja ravinteiden imeytymistä. Lisäksi kauran syöminen pienentää sydän-verisuonisairauksien riskiä

💟Chian siementen on osoitettu myös parantavan verenpainetta ja lisäävän terveellisen kolesterolin määrää. Niissä on viisi kertaa niin paljon kalsiumia kuin maidossa ja kolme kertaa enemmän rautaa kuin pinaatissa (mikä tekee chia-siemenistä täydellistä ruokaa niille, joilla on anemiaa)

superpuuromix

MUITA SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ

LÄMMIN HEDELMÄSALAATTI

MANSIKKA-PORKKANASMOOTHIE

GLUTEENITON VISPIPUURO

VERIAPPELSIINI-HUNAJASALAATTI


Superpuuromix

  1. 1. Sekoita ainekset sellaisenaan (pilko taatelit ja pähkinät pieniksi) tai aja hienoksi monitoimikoneessa.
  2. 2. Sekoita suhteessa 1dl superpuuromixiä : 1dl kiehuvaa vettä. Anna tekeytyä hetki ja pistele poskeen.

* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt yhdellä tähdellä tuotteet joita suosittelen ja kahdella ehdotukset. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)