tahini-bataattilaatikko

Tahini-bataattilaatikko

Tahini-bataattilaatikko syntyi kun halusin kehitellä mielestäni tylsän bataattilaatikon uudestaan. Vain muutamalla ainesosalla saat tavalliseen bataattilaatikkoon uutta makua ja rakennetta. Tahini maistuu juuri sopivasti ja karamellisoituneet mantelilastut päällä tuovat makeutta ja rakennetta 😋👌! Lisäksi tämä bataattilaatikko on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen.

MITÄ TAHINI-BATAATTILAATIKKO SISÄLTÄÄ?

  • Bataattisosetta
  • Vaaleaa tahinia
  • Muskottia ja kanelia
  • Vaahterasiirappia
  • Mantelijauhoja
  • Mantelilastuja

KUINKA TAHINI-BATAATTILAATIKKO VALMISTETAAN?

Tämän bataattilaatikon tekeminen on superhelppoa! Ainekset vain sekoitetaan keskenään ja paistetaan uunissa noin 30min. Päälle vielä lisätään vaahterasiirapissa pyöritetyt mantelilastut ja paistetaan vielä toiset 30min.

Yllätä tällä joulupöydässä!

SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ JOISTA VOISIT PITÄÄ:

PIPARKAKKU-MUFFINSSIT

PIPARKAKKU-BROWNIE JOULUKUUSET

OMENA-HUNAJAGLÖGI

VEGAANISET MINTTU-SUKLAA TRYFFELIT


Tahini-bataattilaatikko

#vegaaninen #gluteeniton | 1 annos

Päälle

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita keskenään bataattisose, tahini, mausteet, vaahterasiirappi, suola ja mantelijauhot. Kaada pieneen uuninkestävään vuokaan. Paista kannen alla noin 30min.
  3. Sekoita mantelilastut ja vaahterasiirappi ja ripottele bataattilaatikon päälle. Paista vielä ilman ilman kanttta n.30min.
  4. Tarjoa 🙂

* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt tähdellä tuotteet joita suosittelen tai käytän itse. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.

Kysy tai kommentoi :)Peruuta vastaus